La nostra història

Vam néixer l'any 1999, fixant la nostra seu a Santa Coloma de Farners, amb un objectiu clar: que els nostres clients trobin una solució òptima de paletitzat per a qualsevol tipus d'enviament, expedició i exportació. Per dur a terme aquest propòsit, ens hem especialitzat en el sector de l'embalatge, el palet i els complements logístics i oferim l'assessorament necessari, directe i personalitzat a totes les empreses usuàries.

Des dels nostres inicis hem buscat innovar, desenvolupant i comercialitzant nous materials al camp de l'embalatge i buscant alternatives ecològiques als nostres productes.

Per una logística sostenible

Per què apostem pel medi ambient?

En aquesta cerca contínua de materials alternatius a la fusta, i alhora més sostenibles i ecològics, a Inka Palet optem per la utilització de plàstic d'envasos post consum d'ús domèstic per a la fabricació de palets i components d'embalatge.

Així va sorgir la gamma Ecoplastic, un material 100% reciclat i reciclable que ens ajuda, a més, a contribuir a l'economia circular basada en tres eixos principals: eliminar residus i contaminació, mantenir productes i materials en ús i regenerar sistemes naturals.

El motiu pel qual optem per aquesta opció és clar: cada vegada es produeix més plàstic, generant així una quantitat ingent de residus, que, a hores d'ara, només es recicla un percentatge molt reduït.

D'aquesta manera, el que fem és aprofitar la barreja d'envasos recuperats que queda després de seleccionar, de tots els que conté el contenidor groc, els més fàcilment reciclables, com l'alumini o el PET.